MEDARBEJDERE

Auto-flows teams og medarbejdere har erfaring fra de brancher de arbejder med. Vi arbejder med RPA software, som gør livet bedre for medarbejderne og dermed for kunderne. Denne tilgang sikrer en forståelse for vores kunders processer, deres muligheder og branchespecifikke systemer.

Uddannelse af egne og kunders medarbejdere er et fundamental del af Auto-Flow, og vi har et samarbejde med Aarhus Universitet og VIA University College omkring praktikker og uddannelsesprogrammer.

Scripterne sikrer at implementeringsprocessen i jeres virksomhed bliver en succes. Det foregår nemt, hurtigt og på et niveau så alle i virksomheden kan forstå det. Auto-flow adskiller sig fra konkurrenterne på bl.a. det faktum, at det er branchefolk i møder hos Auto-flow. Grunden til dette er, at Auto-flow vil sikre, i bliver mødt i øjenhøjde med folk der forstår jer og jeres virksomhed.

Vi ansætter løbende talenter, som medarbejdere og praktikanter. Skriv til os hvis din fremtid skal ligge indenfor digitale robotter.

 

LEDELSE

Peter S. Bøje er partner og administrerende direktør i Auto-flow og har erfaring indenfor digital forvandling, RPA robotter, business development i form af strategiimplementering samt salgs- og markedsudvikling. Peters erfaring og viden indenfor bl.a. digital transformering af virksomheder er med til at sikre en forretningsmæssig forståelse og indsigt i kundernes digitaliseringsproces.

 

Ib Spang Olsens Vej 17
8200 Aarhus N
Danmark

Telefon 20 20 77 27
CVR 39 30 22 84

Kontakt os

Kontakt os for en uforpligtende samtale med direktør Peter S. Bøje

RING: 2020 7727

 


    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.