Om os

 

Auto-Flow hjælper dig med at gøre livet bedre for dine medarbejdere – og dermed dine kunder. Vi arbejder med RPA, en automatiseringssoftware, som kan tage de trivielle og tidskrævende opgaver for dig. Vi ansætter løbende talenter, som medarbejdere og praktikanter. Skriv til os hvis din fremtid skal ligge indenfor digitale robotter.

Vi er et team af scriptere, programmører, RPA-designere og konsulenter, som alle arbejder for at hjælpe dig i gang med at automatisere arbejdsopgaver hos dig.

Mød Peter

Peter er direktør i Auto-Flow og har stor erfaring inden for forretningsudvikling, digital transformation, RPA-teknologi samt salgs- og markedsudvikling. Derfor er Peters erfaring og viden med til at sikre en forretningsmæssig forståelse og indsigt i din digitaliseringsproces.

Mød Jesper

Som team lead med 6 års erfaring i branchen og med over 100 udviklede robotter ved Jesper præcis, hvad der skal til for at skabe et succesfuldt RPA-tiltag. Han var den første i Danmark til at skrive et kandidat-speciale om RPA og er i dag certificeret i hele 3 forskellige robot-software. Derfor er det Jesper, du skal vælge, hvis du vil have hele pakken.

Mød Per

Per er vores trofaste COO, der sikrer at vores kunder udvikler sig i takt med digitaliseringen, og kan levere høj kvalitet i deres forretning og ud mod deres kunder. Med mere end 20 års erfaring inden for strategisk forretningsudvikling er man altid i gode hænder med Per på holdet.

Mød Lasse

Med sine 9 år i branchen og som certificeret Business Analyst inden for RPA, kan du være sikker på, at du står med et resultat, som er gennemarbejdet, når Lasse har haft en finger med i spillet. Som Teamlead arbejder Lasse altid efter at levere den højeste kvalitet, når han er med hele vejen fra procesdesign til levering af løsningen.

Mød Anna-Maria

Anna-Maria er vores Chief Relationship Officer med mere end 7 års erfaring med projektledelse, rådgivning og facilitering af processer. Hun har en stor portfolie af projekter i forskellige brancher, og derfor er hun hurtigt til at sætte sig ind i vores kunders forretningsområder og ønsker for automatisation. Du kan være sikker på, at Anna-Maria guider dig sikkert igennem processen fra aftalen til levering, og bygger videre på jeres relation med Auto-Flow.

Mød Kasper B.

Kasper stræber efter at skabe den bedste løsning for kunden, når han hjælper til med at udvikle vores RPA-robotter. Med en baggrund inden for IT og økonomi danner Kasper sig hurtigt det nødvendige overblik fra start og arbejder struktureret mod målet – altid med øje for at implementere de nødvendige ændringer undervejs, så du ender med lige den løsning, der passer til dig.

Mød Jeppe

Endnu en engageret og dygtig RPA-developer finder du i Jeppe, som har en baggrund inden for IT og økonomi. Med sin store forståelse for IT-systemer og softwareudvikling, er Jeppe en, du gerne vil have på holdet, når alt det tekniske bag din løsning skal spille. Jeppe gør nemlig en dyd ud af at nørde ned i detaljen, når han udvikler vores robotter.

Mød Kasper L.

Kasper er en ørn til at spotte problemer og finde løsninger, når teknikken driller. Kasper har nemlig en baggrund inden for økonomi, regnskab og jura, som gør, at han har et stort og bredt kendskab til samtlige programmer. Kasper gør en dyd ud af at holde tæt kontakt med kunden, og han vil holde dig i hånden hele vejen, så du når sikkert og trygt i mål.

Mød Gustav

Gustav er en af vores dygtige RPA-udviklere, som interesserer sig for at effektivisere og automatisere opgaver for vores kunder, så de kan fokusere på sine kernekompetencer. Men en stor viden og erfaring inden for programmering og IT, hjælper Gustav dig med at implementere de rette løsninger, så du kan optimere processerne hos jer.

Mød Sofie

Sofie er et at de nye millennial-talenter, der bevæger sig komfortabelt mellem kundekontakt, -service og udvikling af digitale assistenter til både industri- og servicevirksomheder. Hun har en naturlig autoritet, der skaber tryghed og fremdrift i hendes projekter, og udvikler digitale assistenter indenfor administration, service og markedsføring.

Mød Trine

Trine er noget så sjælden som en tidligere vinder af Innovation Camp for datamatikere og 3D modellører på hhv. Dania Games og 3D College og har deltaget i internationalt Game Jam på ENTI-universitet i Barcelona. Trine beskæftiger sig med visitering/screening af processer, proces arkitektur og naturligvis RPA-udvikling. Hun har bl.a. brugt sine kompetencer, til digitale assistenter der laver bestillinger af blodkomponenter via et GUI, så sygeplejersker ikke skal forlade patienterne for at bestille.

Her finder du os

Ib Spang Olsens Gade 17
8200 Aarhus N
Danmark

Telefon 20 20 77 27
CVR 39 30 22 84

Kontakt os

Kontakt os for en uforpligtende samtale med direktør Peter S. Bøje

RING: 2020 7727

 


    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.